Titta vilken underbar …

… Cupcake jag fick av Mamma och Pappa.

Har velat ha en sån här jätte länge och när jag var hemma hos mamma och pappa överraskade de med ett paket som innehöll denna underbart söta Cupcake ”burk”.  Jag älskar den!

Super Glad blev jag! Tack så mycket!

 

2 Responses to “Titta vilken underbar …”

  1. Sara Pettersson Says:

    Hur stor är den? Rymmer den en eller flera cupcakes?

  2. Bloggägaren Says:

    Alltså det är ju som en burk eller ask man har inte bakverk i den. Jag tänkte nog använda min till sockerskål. :0) Mamma och Pappa hade ingen aning om att jag ville ha en sån här så det var verkligen en glad överraskning när jag öppnade paketet. Hon jag var på tårtkurs hos hade en sån här i köket och då blev jag väldigt förtjust i den. Har velat ha en sådan sen dess men inte sett den någonstans. Så det är tur att ens föräldrar kan läsa ens tankar! :D

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu