Och vinnaren är …..

…. Tårta Nr 2.

Ni som ”röstade” tyckte att denna tårta var vinnaren av de två motiven som gjordes. Vilket är roligt att veta eftersom jag tycker det är som svårast när man gör en tårta att finna idéer till fina motiv. Jag gjorde först motiv 1 men tyckte att tårtan saknade ”det”, så därför valde jag då att omringa den lilla pojken med blommor. Jag personlingen gillade båda tårtorna och var därför nyfiken på vad ni andra tyckte.

Jag har blivit väldigt förtjust i att måla med pastafärger, vilket jag gjorde för första gången när jag gjorde fotbollstårtan till Erik. Jag känner mig väldigt konstnärlig  när jag sitter där med penseln vilket känns jätte roligt! Plus att det känns lite lustigt att använda ren sprit till annat än att dricka. Som ni såg i mitt förra inlägg så har jag nu införskaffat en färgpalett också. Toppen!

2 Responses to “Och vinnaren är …..”

  1. Sara Pettersson Says:

    Tårtan är jätte fin :-D

  2. nightrose Says:

    Tack ! :)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu