”Bara känner för det” – Tårta.

Hade kvar lite sockerpasta och marsipan sen förra tårtan och var väldigt sugen på att prova ett nytt fluff som jag inte provat tidigare - Nonstopfluff, så då gjorde jag denna tårta. Tycker den blev rätt bra, faktiskt. Egentlingen ville jag att det skulle stå ”you and me forever” i hjärtat på tårtan men det rymdes inte tyvärr, så därför blev det bara ett ”you and me” men då kom jag på idén med de två hjärtana med E.D som då skulle symbolisera dessa två, you and me :D Tårtans innehåll blev Nonstopfluff och Glasskräm och den är täckt med sockerpasta med smak av vanilj. Vi som åt den tyckte den var god. Den var väldigt lättätlig, fluffen hade en väldigt len smak och glasskrämen är också väldigt lättätlig. Så tårtan blev helt OK! Pappa tyckte den var god, och det bör sägas att han inte gillar sockerpastatårtor så mycket, så det kändes väldigt lyckat! 

4 Responses to “”Bara känner för det” – Tårta.”

 1. TårtOlga Says:

  mm, låter gott! jättefint med hjärtan och rosor

 2. nightrose Says:

  Jo, det var en bra kombination! :0) Testa den! Vad roligt att du tyckte tårtan var fin!

 3. Annica - annicake Says:

  Jättesöt tårta! och man måste ju inte alltid ha en födelsedag eller liknande för att göra en tårta. Att man bara känner för det är ju faktiskt den bästa anledningen :)

  Nonstop-fluff lät väldigt gott! Gjorde du den med bara nonstop eller med marabous mjölkchoklad med nonstop?

 4. nightrose Says:

  Hej Annica! Tack för din kommentar! :0)
  Jag gjorde den med vanliga nonstop men med marabous mjölkchoklad kanske det blir mer chokladsmak, tycker absolut du ska prova den. Du kan ju göra en liten sats på båda och se vilken du gillar bäst. Att du gillar båda är jag övertygad om. Lycka till!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu